Tarvitsetko digiapua älylaitteesi kanssa? Haluaisitko oppia käyttämään uusia palveluita? Tarvitsetko rohkaisua ottamaan digiloikan, ostiko perheesi sinulle uuden laitteen? Enälli on hommaan just sopiva!

Kurikan pääkirjaston Enälli on varattavissa kesäkuussa seuraavina päivinä klo 11, 13 tai 14:

1.6.
9.6.
15.6.
20.6.
29.6.

Pienimmissä asioissa voimme palvella tarvittaessa myös ilman ajanvarausta, päivästä riippumatta! Käväise tiskillä ja pyydä Kaapoa, niin katsotaan voimmeko auttaa siinä ja silloon. Hyvin kiireellisissä tapauksissa aikoja voi sovitella, mutta nämä sovitaan tapauskohtaisesti.

Voit varata pidemmän ajan soittamalla Kurikan pääkirjaston asiakaspalveluun 044 723 1015 tai laittaa sähköpostia kirjasto@kurikka.fi, tai käymällä kirjastossa paikan päällä.

Palvelu on maksuton.