Kurikan pääkirjaston KIRJASTOLAN’23 JUNIOR 9-13-vuotiaille – ilmoittautuminen käynnissä!

Kurikan pääkirjasto järjestää KIRJASTOLANIT junioreille!

Kirjasto muuttuu lanien näyttämöksi, kun Kurikan pääkirjasto järjestää Kirjastolanit junioreille lauantaina 18.2. klo 12-21 ja sunnuntaina 19.2. klo 10-18. Verkkopelitapahtumassa eli laneilla tarkoituksena on pelata yhdessä omilla tietokoneilla ja nauttia lanien tunnelmasta. Laneilla järjestetään myös erilaisia peliturnauksia, joissa on mahdollista voittaa erilaisia palkintoja.

Kirjastolanit mahdollistavat lanihuuman nuorille pelaajille, sillä ikäraja tapahtumassa on 9-13 vuotta. Tietokonepaikkoja tapahtumassa on yhteensä 15, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun pelaaja palauttaa huoltajan suostumuslomakkeen. Tapahtumaan on mahdollista varata myös Kurikan kirjaston pelitietokoneita käyttöön, mikäli pelaajalta itseltään ei löydy pelitietokonetta. Näitä koneita on yhteensä 8, jotka täytetään niin ikään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun pelaaja palauttaa huoltajan suostumuslomakkeen. Huoltajan suostumuslomakkeita saat Kurikan pääkirjastosta tai tulostettua Kurikan kirjaston nettisivuilta.

Lauantaina 18.2. pelit alkavat kello 12 ja pelaajat lähtevät viimeistään kello 21 koteihinsa nukkumaan. Pelipaikalle palataan sunnuntaina 18.21. kello 10 alkaen, ja pelit loppuvat viimeistään kello 18.

Ruokailun hoitaa jokainen pelaaja itse. Kirjastolla on mikro ja jääkaappi käytettävissä, ja kirjastolta voi myös käydä luvan kanssa kaupoilla tai kotona syömässä. Huoltajien on mahdollisuus tulla käymään paikalla koska vain lanien aikana.

Voit tulostaa huoltajan suostumuslomakkeen tästä linkistä.

Ole yhteydessä Kurikan pääkirjastoon mahdollisissa lisäkysymyksissä:

Timo Nevala / 0447961257 timo.nevala@kurikka.fi

Katariina ”Kaapo” Pirilä / 0447586836 katariina.pirila@kurikka.fi