Plan: Lapsen oikeuksien näyttely Jurvan kirjastossa

Jurvan kirjastossa pidetään 4.-29.11.2019 lastenoikeusjärjestö Plan International Suomen Lapsen oikeudet todeksi -näyttely.

Lastenoikeusjärjestö Plan International tavoittelee maailmaa, jossa kaikkien lasten oikeudet toteutuvat. Vielä näin ei ole. Erityisesti maailman köyhimmissä maissa ja konfliktien keskellä elävät tytöt jäävät usein vaille perusoikeuksiaan, kuten koulutusta, suojelua, terveyttä ja leikkiä.
Valokuvaaja Mikko Toivosen koskettava näyttely Lapsen oikeudet todeksi kuvaa lasten, erityisesti tyttöjen, tilannetta Guatemalassa, Intiassa, Jordaniassa ja Ugandassa. Näyttelyn tekstit kertovat paitsi lasten tarinoista myös työstä, jota Plan International tekee lasten aseman parantamiseksi.

Näyttely on esillä Jurvan kirjastossa (Koulutie 3) 29.11.2019 saakka. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina maanantaista torstaihin kello 10-19 ja perjataisin klo 10-17.
Keskiviikkona 20.11. vietetään myös valtakunnallista Lapsen oikeuksien päivää!
Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!