Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taikapitäjä 2019

25.5.2019 @ 12:00 - 18:00

TERVETULOA TAIKAPITÄJÄÄN LAUANTAINA 25.5.2019 klo 12-18

Nappaa Kurikka-lehdestä tai JP Kunnallissanomasta kartta ja matkalippu mukaan ja lähde seikkailulle Taikapitäjään! Kerää pisteitä omalle tuvallesi kiertämällä tehtävärasteja ja osallistu päivän päätteeksi päätösjuhlaan jossa julistetaan voittajat ja pistetään bileet pystyyn elävän musiikin parissa. Nappaa perhe, ystävät, kummit ja kaimat mukaan ja vietetään taianomainen päivä!

Voit tulla ihan omissa velho- ja noita-asusteissasi koska jästeistä ei tarvitse lauantaina välittää! Kurikan ylle on langetettu jästejä hämäävä taika kuin Huispaus-kisoissa ikään! Mutta varo, huhu kertoo, että myös ankeuttaja jos toinenkin on liikkeellä tarkoista turvatoimista huolimatta!

Muista ottaa oma tupapinssisi mukaan jos sinulta sellainen jo löytyy! Tuvattomat osallistujat voivat käydä pyöräyttämässä Kohtalon pyörää Kurikan kirjastossa jo tämän viikon aikana tai tapahtumapäivänä koko päivän ajan. Kurikan kirjastosta saat myös kartan jos sellainenkin uupuu. Voit käydä ikuistamassa itsesi päivän aikana niin Risto -veturin luona selfiepisteellä kuin kirjastonkin omalla selfiepisteellä.

Mitä sitten tapahtuu ja missä?

Klo 12 tapahtuma avataan Risto -veturin luota, laiturilta 9 3/4. Tuolloin kerrotaan tapahtuman aikataulut ja säännöt sekä Taikapitäjän pormestari toivottaa teidät tervetulleiksi.

Klo 12-15 teillä on aikaa kiertää tehtävärasteja. Erilaisia tehtäviä pääsee tekemään Kurikan kirjastossa (sisällä ja ulkona), Yhtenäiskoulun pihalla, Kurnun puistossa sekä Kurikan torin hiekkakentällä. Jokaisesta tehtävärastista ansaitsette pisteitä omalle tuvallenne. Professorit ovat oikeutettuja jakamaan pisteitä myös hyvästä käytöksestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta, mutta vastavuoroisesti myös poistamaan tuvalta pisteitä huonosta käytöksestä. Kerää kaveriporukka kasaan tai kiertäkää tehtävärasteja perheen kanssa. Ryhmän ei tarvitse koostua pelkästään yhden tuvan edustajista vaan yhteistyö eri tuvien kanssa katsotaan vain eduksi.
Hyödyntäkää myös Taikapitäjän oman Viistokujan tarjoamia tarjouksia! Poiketkaa vaikkapa kermakaljalla Mamsellin Makoosessa tai piipahtakaa Taikapitäjän omassa Säilä & Imupaperissa (Kurikan Kirjakauppa Info). Tehtävärastit sulkeutuvat klo 15.

Klo 16 kokoonnutaan Wanhalle asemalle päätösjuhlaan. Tuolloin julistetaan Taikakoulujen tupavoittajat, Taikapitäjän tupavoittaja sekä fanfiction kilpailun voittajat. Illan päättää mahtava Taikabändi.

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY KAIKENIKÄISILLE NOIDILLE JA VELHOILLE!

TERVETULOA!

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.5.2019
Aika:
12:00 - 18:00