Valtioneuvoston päätös kirjastojen avaamisesta

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti kirjastotilat avataan 1.6. hallitusti ja asteittain. Kirjojen ja muun aineiston uloslainaaminen kirjastoista voidaan kuitenkin aloittaa heti.

Kurikan pääkirjasto, Jalasjärven kirjasto ja Jurvan kirjasto aloittavat lainaustoiminnan maanantaina 11.5. Kirjastotilat eivät kuitenkaan ole vielä auki, vaan lainaus toimii noutoperiaatteella. Kirjastossa ei saa oleskella, lehtilukusali ei ole auki eikä kirjastossa saa vapaasti liikkua. Kirjastoautot eivät liikennöi. Kirjastotilat avautuvat 1.6.

Suosittelemme kirjojen ja muun aineiston varaamista etukäteen Eepos-verkkopalvelussa, puhelimitse tai sähköpostitse. Varaukset ja tilaukset noudetaan kirjastolta. Voit myös saapua kirjastoon ja pyytää tiettyä aineistoa lainaan. Henkilökunta noutaa ja lainaa sinulle tämän aineiston. Voit lainata vain oman kirjastosi aineistoa.

Aineistoa voi noutaa arkipäivisin. Riskiryhmien asiointiaika on ma-pe klo 9-10. Muut kuin riskiryhmäläiset voivat noutaa aineistoa ma-pe klo 10-12 ja klo 13-16. Tiistaisin aineistoa voi noutaa klo 18:aan asti.

Lainoja noudettaessa huomioi turvaväli henkilökuntaan ja muihin mahdollisiin asiakkaisiin. Älä saavu hakemaan lainoja sairaana ja noudata hygieniamääräyksiä.

Noudatamme toiminnassa viranomaismääräyksiä ja ilmoitamme mahdollisista ohjeistuksen muutoksista kirjaston verkkosivuilla www.kurikankirjastot.fi ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Kurikan pääkirjasto:
p. 044 723 1015
kirjasto@kurikka.fi

Jalasjärven kirjasto:
p. 044 751 4935
kirjasto.jalasjarvi@kurikka.fi

Jurvan kirjasto:
p. 046 851 1993
kirjasto.jurva@kurikka.fi